dimarts, 21 d’abril del 2020

INFORMACIÓ IMPORTANT 3R TRIMESTRE

BON DIA I ALEGRIA!! 

A veure, a partir d'ara, el blog, el farem servir com a blog, no com a classe. Aquí penjaré fotos de les vostres produccions, o cosetes que m'envieu i informacions importatns. 

I el classroom, serà com la nostra aula.

Gairebé quasi tots, teniu l'accés al classroom. Per accedir únicament heu de posar el codi. 

Bé, ara explicaré el funcionament. 

El que farem serà penjar el dilluns les tasques de tota la setmana, de manera que pugueu fer vosaltres mateixos la vostra programació de com a anar fent les tasques.
Aquesta setamana el penjo avui perquè tot comença avui... DIMARTS. 

A cada classe tindreu una feina, és a dir, així com abans teníeu tot a una mateixa pàgina, ara haureu d'anar a mates per veure les tasques de mates, a llengües per veure que tasques heu de fer de llengua i així amb totes les assignatures. Tots dins de la plataforma de classroom. 

A educació física i música, us posaré l'enllaç a l'agenda setmanal per saber que haureu de fer dins del bloc de l'assignatura. Aquestes dues matèries no tenen classroom. I segueixen funcionant amb el bloc!! 

Per què aquest canvi?
En primer lloc, perquè ampliar coneixement sempre és una bona opció i el que farem serà doncs ampliar els nostres coneixements fent servir altra plataforma digital. És la mateixa que fan servir a l'institut així que arribareu super preparats!!

I en segon lloc, perquè amb aquesta plataforma serà més fàcil fer-vos les correccions i el seguiment de les feines, sense haver de fer graelles cada setmana.
Per què es fa així, perquè com ja sabeu existeixen diferents nivells i cada un s'ha d'adaptar al seu i part d'això hi ha famílies que no poden fer les feines pel de matí, sinó que les fan a la tarda, perquè és quan més els hi poden ajudar els seus familiars amb els aparells electrònics...

Ara per acabar, us penjo els exercicis que heu de fer avui a 1ª setmana 3r trimestre i al llarg del mati la programació setmanal, que a la vegada tindreu al classroom. 

2 comentaris:

  1. Hola Verónica!!!!
    Todo controlado a trabajar!!!
    Como estas???
    Que pases un buen día.
    Besitos guapa.

    ResponElimina